Case: Lev-Vel Sjælland ApS

Kontaktperson:
Lene Bång Jensen | Indehaver

Hvordan opstod kendskabet til UVC Box?

Lars og Kim fra UVC BOX havde kontor i samme kompleks som Lene fra Lev-Vel. Da UVC BOX’en først blev introduceret på markedet, spurgte Lars og Kim, om Lene og Lev-Vel havde lyst til at teste boksen hos dem. Lev-Vel fik altså den allerførste model leveret. Begejstringen var stor fra dag 1, og allerede her blev det vedtaget, at der var tale om en “skal”-opgave og ikke en “kan”-opgave. 

Hos Lev-Vel var introduktionen og integreringen en kæmpe succes, og idag er boksene opgraderet til de nyeste modeller. 

Beskrivelse af opstartsfasen

Lene understreger som noget af det første, at anskaffelsen og opsætningen af en UVC BOX er det mest idiotsikre projekt, der nogensinde er lavet. “Det kan simpelthen ikke gå galt. Det er jo bare at sætte stikket i stikkontakten. Det er ikke raketvidenskab, og du er igang efter få minutter”, fortæller Lene. 

Den eneste opgave som Lev-Vel og Lene havde i forbindelse med installation og opsætning var at informere medarbejderne om, at benyttelsen af UVC BOX er obligatorisk og at en ny vane skulle indlæres. Dette tog et døgns tid, da opbakningen omkring anskaffelsen af en UVC BOX fra medarbejderne var stor. 

UVC BOX er idag en integreret del af hverdagen hos Lev-Vel. Hver gang elementer skal videregives fra medarbejder til medarbejder, skal tingene renses i UVC BOX’en. Derudover benyttes boksen også frit til private ting, og det er helt naturligt for Lev-Vel personalet at bruge deres UVC BOX. 

Resultater

Hos Lev-Vel er de afsindigt glade for UVC BOX. Faktisk er der installeret en boks i alle Lev-Vel afdelinger. Efter installeringen af UVC BOX oplevede Lev-Vel ingen Coronasygemeldinger, og derudover er sygefraværet på normale sygedomme som forkølelse, bræksyge osv., nærmest udryddet fra hverdagen. 

Lev-Vel har 200 medarbejdere og har efter installering af UVC BOX bragt sygefraværet ned på 1,7%. Sygefraværet i Faxe kommune har tidligere været kendt for at være blandt landets højeste.

Alle bokse er fra start placeret strategisk i afdelingerne, sådan at du ikke kan videregive dine elementer samt komme ind i afdelingen uden at gå forbi en UVC BOX. På den måde bliver personalet mindet om at rense deres ting, og ifølge Lene er benyttelsen af UVC BOX nu er ren indarbejdet vane. Dette giver stor tryghed blandt personalet, der ved, at alt hvad de tager med sig for at udføre en vagt, allerede har været i UVC BOX’en. UVC BOX’en kan håndtere alle elementer, hvilket betyder at alt fra computere og notesbøger til nøgler, telefoner og andet bliver renset i boksen.

 

Bedre for miljøet

Lene fra Lev-Vel nævner desuden en interessant vinkel, nemlig at en UVC BOX er meget mere grøn og miljøvenlig end vores normale måder at rengøre elementer på. Med en UVC BOX nedsættes behovet for anskaffelse af sprit, sæbe, kemikalier og andre skadelige rengøringsmidler. 

Antallet af elementer, der skal renses, vil ikke blive nedsat fordi COVID-19 nedsættes, da vi fremover stadig skal forebygge og arbejde på at holde Coronavirus på et håndterbart plan.

Opsummering

Hos Lene fra Lev-Vel er der ingen tvivl: Hun forstår ikke, hvorfor kommunerne ikke står på nakken af hinanden for at anskaffe en UVC BOX. En UVC BOX giver tryghed for medarbejderne, alt kan renses i boksen, UVC BOX’en fjerner 99,999% af alt vira – ikke kun Coronavirus men også normale bakterier og vira som vi oplever fra forkølelse, diarré, og influenza m.m. som bringes videre, ved at røre ved ting og hinanden. Der er altså nu en mulighed for at komme normale sygdomme til livs, der giver problemer og højt fravær på samfundsmæssigt plan. 

Lene føler sig overbevist om, at en UVC BOX vil nedsætte sygefraværet på kommuneplan, hvis disse integreres på skoler, i daginstitutioner, i børnehaver, på biblioteker og flere, andre steder, og anskaffelsen af en UVC BOX kan kun gå for langsomt. 

Hos Lev-Vel kommer man aldrig til at stoppe med at bruge UVC BOX, uanset om Covid-19 forsvinder eller ej.