OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UVC BOX

HVAD ER EN UVC BOX?

En UVC BOX er en maskine, der hurtigt, let og uden brug af kemikalier desinficerer de elementer, som du placerer inde i den. Put dine enheder ind i BOX’en, følg brugervejledningen og vent, mens UVC BOX deaktiverer og dræber bakterier og vira på dine enheder. Efter desinfektionen kan du sikkert bruge dine enheder, indtil de skal desinficeres igen.

HVORDAN DESINFICIERER UVC BOX MINE ENHEDER?

UVC BOX desinficerer dine enheder ved hjælp af UVC-lys. UVC-lys er en meget effektiv og veldokumenteret desinfektionsmetode, der har været brugt i mere end 100 år.

UV findes i naturlige solstråler. Den naturlige UVC når aldrig jordens overflade, da den absorberes fuldstændigt i atmosfæren. Ultraviolet (UV) lys består af lysfrekvenser, der for det meste vil være usynlige for det menneskelige øje. UVC’en er yderst effektiv til at dræbe bakterier, da den korte bølgelængde kan trænge igennem mikroorganismernes cellevægge. UVC-lys fungerer, fordi mikroberne aldrig har udviklet et forsvar mod det, da det naturlige UVC-lys aldrig har trængt ind i atmosfæren.

UVC-lyset ødelægger mikrobernes cellers DNA og RNA og forhindrer reproduktion og multiplikation af disse celler.

Læs eventuelt mere på vores side: SÅDAN VIRKER EN UVC BOX

ER DET SIKKERT AT BRUGE EN UVC BOX?

UVC BOX er designet til at beskytte dig. Boksen er bygget således, at de farlige ultraviolette stråler bliver inde i BOX’en, så du ikke risikerer øjen- eller hudskader. 

Den sensorstyrede dør ind til desinfektionskammeret er designet, så den ultraviolette belysning i kammeret automatisk slukkes, hvis du forsøger at åbne døren, mens BOX’en er i brug. UVC BOX kan derfor bruges fuldstændigt uden beskyttelses-udstyr.

Du kan læse mere om sikkerhed, tests og certifikater på vores side: SIKKERHED & CERTIFIKATER

HVOR LANG TID TAGER DET UVC BOX AT DESINFICERE MINE ENHEDER?

Desinfektion af dine enheder tager 2 minutter, når du bruger UVC BOX. Du kan læse mere om brugen af en UVC BOX og finde en guide til, hvordan du bruger den her.

DESINFICERER UVC BOX MOD COVID-19 / CORONAVIRUS?

Ultraviolet lys ødelægger DNA fra vira, bakterier og svampe.